Genomför samma sökning hos Google.se eller slå upp hos Susning.nu

Nu har Frisim uppdaterats för att köra Java 1.4, istället för den tidigare Java 1.3.1. Anledningen till att jag inte uppdaterat tidigare var att jdk1.4 gav mig vissa problem med de svenska tecknen i artikeldatabsen. Det problemet är nu löst, tror jag. Uppdateringen gör också att den uppdeteringen som gjordes senast är tillbaka, och sortering i datumordning skall nu vara ”snabb” igen.

Varje sökning länkas nu också till samma sökning hos Google, och en länk för att slå upp ordet hos Susning.nu har lagt till längst ner på söksidan. Inlänkarna från Susning har fixats till så att å,ä och ö, och andra konstiga tecken, fungerar. Detta ordnades genom ett annat sätt att vidarebefodra från nic-sys.se-domänen än tidigare; nu finns en servlet Search på nic-sys.se som bara skickar söksträngen vidare till frisim.se.

Comments are closed.