Corren startar artikelserie om bloggar

Corren startar en artikelserie i sin tidning om bloggar: ”De goda bloggarna finns.
Från introduktionsartikeln i dagen tidning: ”I vår har Sverige blivit bloggtokigt. Och nu ställs plötsligt den där frågan på nytt. Fast den här gången diskuteras den på allvar — kulturskribenter sätter in bloggarna i ett samtidssammanhang och ser med bekymrad blick ledarskribenternas och krönikörernas nystartade bloggar som ett tecken på samhällets förfall.” [...] ”Artikelserien ”Blogg” ska alltså inte handla om varken Helle Klein eller Fredrik Virtanen. Den handlar om allt det där andra.”

Det verkar som om Corren inte tycker att svenska bloggar håller tillräckligt god kvalitet, för först ut är Kriget ur en annan synvinkel, skriven av en amerikansk proffsbloggare(?).

Comments are closed.