Nya topix.net inspirerar

Häromdagen uppdaterade Topix.net sin nyhetssajt. Det första som man noterar är dess nya utseende, men också att det finns en ”kommentera”-länk till varje nyhet. Rätt snabb noterar man ocskå att bloggar har fått en mer framträdande plats bland de traditionella nyheterna. SearchEngineWatch har analyserat förändringarna.

Frisims nyhetssida, som jag inte ägnat så mycket tid åt det senaste halvåret, har tidigare inspirerats av Google News både funktionsmässigt och designmässigt, även om den inte nått så långt som jag önskat.

frisim-topix

Inspirerad av Topix.net:s nya utseende så har jag nu provat ett nytt utseende av nyhetssidan. Tyvärr har jag kanske varit lite väl mycket av plagiatör, då jag snott stora delar av HTML-koden, och nästan all CSS formatering direkt från Topix.net. Jag har dock inte implementerat de AJAX-delar som Topix.net har, men det kanske kommer.

Den uppdaterade nyhetssidan finns på frisim.se/nynyheter.php.

Tags:

Comments are closed.