Internetbrus och uppkopplat vill leva på annonser

Sajterna Internetbrus (som jag brukar läsa) och Internetworld redaktören på Uppkopplat går samman i ett alldeles eget litet annonsnätverk. Jaha? Jo, det är verkar inte vara något stor ”grej” räknat i antal potentiella besökare man når; Internetbrus sägs ha 25000 sidvisningar och Uppkopplat 9000 sidvisningar under december 2005. Jag brukar läsa dem båda (även om Uppkopplat är rätt ny) men jag ser inte riktigt den gemensamma nämnaren. Kanske är den enda gemensamma nämnaren att de väldigt gärna vill tjäna pengar på sina bloggar? Nu får de i alla fall en gemensam nämnare i och med att de börja dela bloggmaterial mellan sajterna. Internetbrus har jag följt länge, och texterna hos dem är oftast mycket välskrivna och intressanta. Mycket bakrundsinformation samlas dock från amerikanska sök-bloggar, så håller man koll på dem får man inte så mycket nytt hos Internetbrus, men det är alltid roligt att läsa på svenska, och att få en lite bättre bevakning av nordiska sökmotorhändelser. Lycka till med annonserna – jag lovar att klicka – kanske provar jag till och med ert nätverk en vacker dag.

Att både Dagens media och Reumé tagit in deras pressmeddelande tyder på att de har viss vind i seglen.

  1. TDH skriver:

    Inte så ovanligt att etablerade skribenter/redaktörer som startar nya projekt får bonusexponering, fastän en ”icke-kändis” inte hade fått så mycket som ett tecken.

  1. There are no trackbacks for this post yet.