Startsida med ytterligare en sökruta

Frisims startsida har nu uppdaterats med en extra sökruta. Sökresultaten returneras med hjälp av AJAX, vilket gör att webbsidan inte behöver laddas om när sökresultaten ska visas. Sökningarna som görs i den rosa rutan lagras i en cookie, och den senaste sökningen görs om varje gång du återbesöker startsidan.

Sökningarna i ”Visa fler nyheter” hittar nyheter som innehåller något av de sökord som du anger. Det innebär att en sökning med sökorden [Google Yahoo sökmotor*] returnerar de artiklar som nämner Google, Yahoo eller ord som börjar på sökmotor.

Det finns forfarande lite kvar att slipa på, men jag tror det ska fungera tillräckligt bra för att vara användbart redan nu.

Jag har också, lite pliktskyldigt, lagt till en sida om att vi använder cookies. Mesigt, jag vet, men tack vara den nya sökfunktionen på startsidan, våra revenue sharing-försök och Google Analytics så skickar webbsidan ut rätt många cookies, tyvärr.

Comments are closed.