Eniro nyhetssök innehåller bloggar

Bloggen Uppkopplat noterar att Eniro/nyhetssök numer visar sökresultat inte bara från ett stort antal svenska nyhetssajter, utan även från ett antal (60?) svenska bloggar.

Uppdatering: I samband med att Eniro lagt till bloggsökning så verkar de ha bytt från Nyheter.se/Retriever till OPoint som leverantör av sökresultaten. Kanske är det samma företag, men troligen inte. Det har nämnligen blivit ytterligare några förändringar. Dels så skriver de inte längre hur många sökresultat som ges kan visas totalt, dels så verkar det ha blivit något fler med implementeringen av sid-uppdelnings-funktionen. T.ex. ger en sökning på nyhetssökfunktion just nu bara en träff, men trots det så visas att det finns flera sidor med sökresultat, och man klicka Nästa>> bara för att se att det är samma/enda resultat även på efterföljande sidor… en liten bugg vid leverantörsbytet kanske?!

Comments are closed.