Frisim har fått ett modifierat utseende

Frisim har fått ett något modifierat utseende. Startsidan ser inte så annorlunda ut, men sökresultatsidorna har fått ett helt nytt utseende. Förhoppningen gör det nya utseendet att det är lite lättare att se att sökresultatsidorna tillhör samma sajt som förstasidan. Dessutom har ”snabbvalen” på sökresultatsidan tagits bort då de nyhetern, precis som tidigare, listas på förstasidan.Kanske är det inte så mycket ”snyggare” än tidigare, men det är lite mer enhetligt, och det har också blivit lite lättare att göra ändringar i utseendet i framtiden. Utseendet har blivit lite mindre Google-likt, men tyvärr kanske lite mer Topix.net-likt. Fantasin har väl inte varit jättestor, men det är heller inte så lätt att göra enkla, praktiska och snabba sidor.

Har det blivit bättre eller sämre? Vad kan bli bättre?

Comments are closed.