Några länkar 1

Nyhetsportalen-hjalmar har en blogg. I sitt senate inlägg sågar han presentationerna på Connection07 som bara han kan göra.

DinaPengar.se skriver om Trig, en community utvecklad i Sverige. Kanske lyckas de, kanske inte. Om inte annat så har de säkert en del utvecklingspengar att ta igen.

Topix-rich skriver om hur han tror att man ska gå tillväga för att skapa ett ”nytt Google”.

 1. Hjalmar skriver:

  s/kan/törs|kan med/ ?

  Connection var inte för mig helt enkelt. Det var ett bra initiativ men missade målet helt rent föreläsningsmässigt. Ett par av presentationerna var rena pitches för företagen föreläsarna kom från, sånt gillar jag inte.. Du var väl med på lysators google-föreläsning för ett par års sen? Som det fast ett par resor värre, inkl att det kostade pengar att få höra det. Och jag fick inte ens en 3-tshirt…

  Kul att du länkar min blogg, jag har allt gått här och varit lite avundsjuk på Frisims fina utvecklingsblogg.

 2. Clas skriver:

  Hjalmar: Jo, och jag har en lika fin Google-tshirt som den som du skriver om i din blogg. Jag har aldrig använt min :-)

 1. There are no trackbacks for this post yet.