Googles nyhetskommentarer och ”Schibsted suger”

Kommentera nyheterna på Google News (US)

Google News bloggen annonserar att det nu är möjligt att kommentera nyheter som är sökbara i Google News. Du får bara kommentera om du är ”huvudperson” för nyheten, och kommentaren måste skickas in per mail. Källan till varje kommentar måste också ”verifieras” innan den publiceras. Allt detta verkar ske manuellt. Just nu finns funktionen bara för US-version av Google News. Cnet och Blogoscoped ger mer information.

Humor (och lite allvar): Schibsted suger

Dan.se har försökt posta en ”annons” på Schibsteds dagsfärska tjänst Family.se men fick inte sin annons godkänd. Som anledning angavs att lösenordet till kontot som användes antydde att annonsen inte var ”seriös”. Lösenordet som användes var ”Schibstedsuger”. Jättekul! (Norska Schibsted äger sajten Family.se med flera.) Mindre kul att ”en massa personal” på Schibsted kan läsa ditt lösenord är det naturligtvis om du använder samma lösenord på Family.se som på andra tjänster. Speciellt tråkigt är det ju om man nu kan logga in på Gmail med ”dannilsson@gmail.com” med lösenordet ”schibstedsuger” ;-)

  1. Dan skriver:

    Min e-mail är dan@attitude.se och även om jag inte gillar Schibsted så får de inte äran att vara mitt lösenord :)

  1. There are no trackbacks for this post yet.