Pinga din blogg på Nyhetsfilter

För att underlätta blogginfluerad nyhetssortering så har jag satt upp en funktion för att kunna pinga in en blogguppdateringen. Pinga gärna din blogg där!

Idag är den pingande bloggens vinst med att pinga vår sajt att den visas i vår ping-lista, ungefär på samma sätt som t.ex. sajterna Nyligen.se, Bloggnytt och Nybloggat.se. Ambitionen för Nyhetsfilter är dock betydligt högre så, även om jag inte har mer att visa upp just nu. Bloggarna som pingar in kommer, i en kommande versionen av Nyhetsfilter, att länkas till i samband med att nyhetsrubriker visas upp och innehållet i blogginläggen kommer att påverka vilka artiklar på svenska nyhetssajter som anses vara mest intressanta att diskutera.

Precis som tidigare när det gäller sajten Nyhetsfilter så är det ”work in progress”.

Comments are closed.