Nyhetsfilters blogg-ping-lista

Tack vare lite konstgjord andning av Nyhetsfilters ping-lista så finns där nu en växande lista med inpingande bloggar.

Den konstgjorda andningen mottas tacksamt från ping-tjänsten RSS/Ping, som ser till att pingar som kommer in till RSS/Ping skickas vidare även en Nyhetsfilter.se. Tack, Daniel. Nu återstår bara en lite funderande över hur och vad jag ska ha listan till ;-) Grundtanken är inte att bygga en ”konkurrent” till Nyligen.se.

 1. Jonas skriver:

  Nu pingar även http://bloggping.com nyhetsfilter.se

 2. Clas skriver:

  Tack Jonas! Jag ska se till att jag länkar även till dig på min ”hur pingar man”-sida. Erbjuder du weblogUpdates.extendedPing-pingar också, eller bara weblogUpdates.ping? Jag tar gärna emot så extended-versionen om du har en sådan.

 3. Jonas skriver:

  Tyvärr så stödjs enbart weblogUpdates.ping just nu. Detta pga att jag själv försöker hitta feeden och mindre jobb för användaren.

 4. Clas skriver:

  Jonas, dina anrop är tyvärr felformaterade. Vad använder du för konstigt(?) ramverk för att göra dina pings? Du omger inte dina strängar i XML:en med [string][/string].

 1. There are no trackbacks for this post yet.