Sydsvenskan liiite avundsjuka på Knuff.se

Andreas Ekström, lite känd i bloggvärlden för sitt ”klavertramp” om personen bakom sajten Knuff.se har grävt lite till.

I sin blogg berättar han om årsredovisningen från det enmansföretag som skapat och driver just Knuff.se. Artikeln om årsredovisningen finns i dagens Sydsvenskan. Enmansföretaget ska tydligen omsätta en dryg halvmiljon på en handfull sajter. Det låter inte orimligt, och jag gissar på att 99% av intäkten kommer från annonsering på webbbsidorna. Så mycket jobb som är nedlagt på just dessa sajter så är jag inte alls förvånad att det går att få in 50kkr per månad i annonsintäkter med hjälpa av så många bra och välbesökta sajter. Att sajterna tillsammans skulle vara värda 5-10 miljoner låter också helt okej. Det är alltid spännande att läsa om hur de ekonomiska möjligheterna för bloggar och bloggtjänster riktade mot enbart svenska användare ser ut.

Nu väntar vi bara på att Sydsvenskan eller Mindpark ska lansera sin egen Knuff-kopia. ;-)

  1. Hehe, you might be surprised ;)

    (men några kopior ska du inte räkna med…)

  1. There are no trackbacks for this post yet.