Google app engine är Python

Nu är det uppenbarligen dags att titta lite mer på Python. Självklart måste man ju prova Google nya ”app engine” och Google App Engine applications are implemented using the Python programming language. Jag hade nog hoppats på något mer likt Amazon EC2, med lite mer frihet, men även detta ser ut som det är värt att titta mer på och Although Python is currently the only language supported by Google App Engine, we look forward to supporting more languages in the future låter lovande.

De 10.000 första som registrerar sig får ett testkonto, och during this preview period, applications are limited to 500MB of storage, 200M megacycles of CPU per day, and 10GB bandwidth per day..

Jag har just fått ett testkonto – och jag vet redan vad jag ska bygga :-) Tyvärr vet jag inte på vilken tid :-(

Comments are closed.