Uppsamlingheat

Google har en iGoogle widget för OS-information: eventschema, medaljlista och nyheter. Den är schysst. Google News har dessutom en OS-sida, samma innehåll, men inte lika användbar.

De finns en svensk version av Firefox-plugin:en CustomizeGoogle som lägger till ”second opinion”-länkar till andra sökmotorer på Googles tjänster. Installera och du hittar ”second opinion”-länkar till Frisim.comGoogle Blogsearch och på Google News, fint begränsade till bloggar respektive nyheter.

Tommy K Johansson späder på myten om att det går att tjäna pengar på att blogga genom att presentera lite besöksstatistik och en intäkt på 31.000kr för juli månad. Lite spännande att det är lilla Tailsweep som verkar ge mest intäkter.

Några sajter har provat min Google App Engine-applikation feedCache. Trevligt, tack! Det saknas fortfarande lite felhantering för när Google App Engine krisar – ”datastore” är inte 100%-ig alltid, uppenbarligen (min bug-issue).

För övrigt skissar jag lite på ett upplägg för att hitta relaterade nyheter. Mer detaljer kommer inom kort…