Onödiga saker

Efter att ha läst Jonas bloggpost om vilka blogginlägg som varit poulärast (dragit med sökmotortrafik?) kan jag kontra med en dyster lista för denna min Frisim utvecklingsblogg. Jag har inte fullständig koll på min besöksstatistik här, men listan över de mest lästa inläggen ser ut ungefär såhär:

Det dystra med listan är att dessa blogginlägg är otroligt gamla, samt naturligtvis att ingen av blogginläggen har så mycket med utvecklingen av min nyhetssökmotor att göra. Ja ja, bloggen är mest för ”självdokumentation” i all fall :-)

Appropå meningslösa blogginlägg så har jag skapat mig en webbsida med smileys att klistra in från när man skriver inlägg. Inspirationen kommer från en Jaiku-tråd. Funkar dock bara i ”utvalda” webbläsarkonfigurationer, andra ser bara rutor med siffror i.

För övrigt har jag slipat lite på mitt system för att generera ”relaterade nyheter”, men jag har inte gjort något ”genombrott” ännu. Det mesta handlar fortfarande om att indexera den svenska delen av Wikipedia i hopp om att kunna göra sökningar i den för att hitta ”viktiga ord” (taggar) för att avgränsa kategoriseringen med.

Comments are closed.