Frisims mobila version uppdaterad

Frisims mobila version har justerats något. Utseende har anpassats för att fungera något lite bättre på en iPhone. Förändringen är att text och navigeringsknappar har gjorts större, och att sökrutan finns med.


frisim mobil iphone

Precis som tidigare så länkas nyheterna till en mobilt anpassad version av artiklarna. För de källor som har en liknande länkstruktur på den normala- och mobilsidan länkas till mobilsidan (just nu bara hos Aftonbladet och Expressen) och andra nyhetssajter länkas till genom Googles ”mobil-gateway”, som ser till att texten blir lagom stor och att reklam och bilder inte behöver laddas.

Sökningarna leder till den normala söksidan, som i sig funkar ”okej” i mobilen, men som då visar länkar till nyhetssajternas ”riktigt”, oftast ej mobilanpassade sidor. iPhone-surfare som går till Frisim.com skickas nu vidare till mobilversionen.

  1. [...] Den mobila (Iphone) versionen av Frisim har fått en liten uppdatering. Nu ser den ut såhär: Meningen är att det ska bli samma utseende till den “stationära” versionen när den uppdateras nästa gång. Det tidigare utseendet kan du se i detta inlägg. Bättre eller sämre? [...]