Söndagshack: Spotify-länkar

Spotify är den nya ”innetjänsten” för att lyssna på ”streamad” musik på datorn. I Spotify kan man skapa ”playlists”, och det går att dela med sig av sina spellistor till andra genom länkar. Andra kan också lägga till fler låtar till dessa playlists.

Eftersom en hel del bloggare använder tjänsten är det enkelt att leta upp inlägg med dessa Spotify-länkar. Dagens söndagshack blev att göra en sida som visa upp dessa länkar från Frisims index. Sidan finns på Frisim/spotify.

Såhär den första advent så kanske det skulle kännas fint med en spellista med lite Jul-musik :-)

  1. [...] Ja, Spotify fortsatte att vara bra även 2009. Inte många har missat det. Frisim fick en Spotify-länk-lista redan 2008, men först 2009 så fick Spotify ett API som gör att Spotify-listan kan visa [...]