Bloggen uppdaterad till WP 2.7.1

Nu har jag uppdaterat min gamla WP 1.5-blogg till WP 2.7.1. Jag är rätt säker på att jag också fått bort all injicerade SPAM-länkar från mina inlägg (manuellt!) i och med uppdateringen. Förhoppningsvis är också inte heller de gamla WordPress-php-filerna som möjliggjorde injiceringen kvar. Google verkar ha hittat problemet redan den 16:e april, men eftersom jag inte verkar ha fyllt i att Google ska maila mig meddelanden från Webmaster tools, så har jag naturligtvis missat detta problem ända fram till nu när plötsligt ett utkast som inte skulle publiceras publicerades. Jag har ansökt om en ”reconsideration request” hos Google och hoppas att min blogg får komma med i deras index igen. De skriver ju så fint:

Borttagning från Googles index 16 april 2009. Till ägaren eller den webbansvarige för frisim.com/blog. Medan vi indexerade dina webbsidor upptäckte vi att några av sidorna använde teknik som inte följer våra kvalitetsriktlinjer. Vi vill gärna behålla dina sidor i Googles index. Korrigera eller ta bort alla sidor som inte följer våra kvalitetsriktlinjer om du vill att vi ska göra en omprövning. Orsaken är förmodligen att webbplatsen har ändrats av en tredje part.

Vi får se om den någonsin kommer tillbaka…

Comments are closed.