Bloggping till Frisim

Frisim har en sida som tar emot blogg-ping. Under de senaste 18 månaderna har 231900 olika bloggar pingats in (inte bloggposter, utan bloggar). Ungefär hälften av dessa har klassats som ”inget att ha” och c:a 15000 har varit till webbsidor där Frisim inte hittat någon RSS-feed. Om du är intresserad av att se vilka bloggar som kommer till, och vilka som Frisim ”Nekad”-klassar, så kan du numera se det på sidan med senast inpingade bloggar. Om du vill undvika tråkiga överraskningar så bör du inte besöka någon av de sidor som nekats. ;-) Bloggar som är markerade med ”Köad” kommer inom den närmsta timmen att analyseras av Frisims sökspindel, och bloggar som är markerade ”OK” har redan analyserats. Från listan syns att inpingningar av specifika inlägg inte analyseras. Vill du ha mer data, eller samma data på annat format, så delar jag gärna ut.

Om du är mer intresserad av vilka bloggar det är som pingar in uppdaterade inlägg så syns de som vanligt på Frisim.com/ping.

Comments are closed.