WordPress är uppdaterat i alla fall

Jag har en blogg, men som traditionen bjuder så skriver jag inte så ofta på den . Ett tag hade jag ambitionen att skriva något varje månad, mest för att arkivlistan till höger ska innehålla alla månader(!), men inte ens det har jag lyckats med. Den innnehåller alla månader från april 2003 till januari 2011, men där tog det slut… Idag tyckte till och med Google att jag försummat bloggen så mycket så att jag bör uppdatera. Ja, uppdatera WordPress från 2.7 till 3.1 alltså – innehållet tror jag inte de bryr sig så mycket om :-)

Å andra sidan har jag gjort en massa annat, men tyvärr inte så mycket som relaterar till Frisim. Min förhoppning är fortfarande att ”avvecka” ett av nyhetssöken på frisim.com eller nyhetr.se. Hittills har jag börjar skriva om en del av ”backend”-scripten som finns på frisim.com, och är skrivna i Java, till nyhetr.se, men då i PHP.

  1. Henrik Stigell skriver:

    Jag sitter här med en kopp kaffe och läser bloggar på morgonen (eller vad man nu kallar tidpunkten man vaknar på fast det inte är morgon). Din blogg är rätt trevlig, jag har stött på den flera gånger.

  1. There are no trackbacks for this post yet.