Reslogg.se med Twitter Bootstrap

Jag har byggt min första webbsida baserad på Twitter Bootstrap. Twitter Bootstrap är ett knippe CSS-filer som gör att det går snabbt att få ihop en webbsida med ”modern design” och som anpassar fint även till mindre skärmar. Webbsidan är den till min Reslogg-app, som med Bootstrap ser ut såhär:


reslogg

Twitter Bootstrap lever verkligen upp till målet att bistå med CSS för att snabbt kunna skapa en stilren webbtjänst. Nu har jag kanske inte lyckats till 100% med den ”moderna designen”, men det gick fort och det ser mycket snyggare och modernare ut än när jag använda mig av min egen stil/CSS. Även själva Android-appen till Reslogg har fått en uppdatering, men mest med mindre justeringar av koden så att den ska fungera på några fler Android-versioner.

  1. Marcus skriver:

    Hej!

    Snygg sida du har byggt där! Jag är väldigt nyfiken på att utforska Twitter Bootstrap och försöka slänga ihop någonting själv. Jag undrar i vilket program du sitter och kodar i när du skapade denna med Bootstrap? Maila gära =)

  2. Clas skriver:

    Hej Marcus. Tack. Jag skriver HTML direkt i en enkel texteditor, ofta Notepad++, men i detta fall i Emacs direkt på servern via en SSH till den server som kör sidan. Det är detta som är så bra med Twitter Bootstrap, du behöver inte någon editor-hjälp med layout eller design (så länge du nöjer dig med Bootstraps standardutseende vilket jag gjort där, alltså).

  1. There are no trackbacks for this post yet.