Sök bland platsannonser MerJobb.com

Med insikten om att Arbetsförmedlingen har ett fint API för att göra sökningar bland deras platsannonser så har jag satt ihop en platsannons-sök-sajt på MerJobb.com.
Tyvärr kan jag väl inte säga att jag är så nöjd med själva loggan och designen. Loggan påminner mig som diverse sajter som fanns för 5-6 år sedan, men jag är lite nöjd med att ha ritat själv. Sajtens HTML/CSS är baserad på Foundation 4. Foundation 4 verkar vara lite mer flexibelt än Twitter Bootstrap som är det jag har använt tidigare, och det går att ha lite mer kontroll på vad som händer med layouten när den visas på en liten skärm. Övrig kod för sajten består mest av PHP-kod för att hämta data via API:et; inte speciellt avancerat. Vet inte riktigt vad jag ska göra med sajten nu när kafferasten är slut…

Comments are closed.