frisim.se
Sök bland nyheter och bloggar:
Hem »     Vad är Frisim? »     Söktips »    

Pinga din blogg på Frisim


Vill du exponera din blogg lite mer? Vill du att de blogginlägg du skriver ska läsas av fler? Har du en blogg där du skriver på svenska är du väkommen att pinga oss. Frisim visar en lista på de senaste uppdaterade bloggarna som har pingat oss. Listan finns på vår ping-sida.

Pinga med manuell ping


En manuell ping gör du genom att fylla i namnet och webbadressen till din blogg här nedan. URL-adressen ska vara den till bloggens framsida.
Bloggnamn:


URL:

Pinga med automatisk ping


Bloggar du från till exempel en Wordpress/Blogsome-blogg eller en Movable Type-blogg så kan du lägga till adressen http://www.frisim.com/ping/ bland inställningarna i din blogg där du kan ange en ping-, notify- eller update services-lista. Genom att göra det så pingas din blogg hos oss varje gång du skrivit ett nytt inlägg. Du kan också använda tjänsten RSS/Ping eller Bloggping för att pinga flera sajter på en gång. Pingar du någon av dem dyker din blogg upp även här.
Frisim är en sökmotor för nyheter och bloggar. Här kan du söka bland nyheter och bloggar och diskutera nyhetsartiklarna med andra besökare. Utvecklingsblogg »
Frisim Labs »
Frisim för mobilen »
Pinga din blogg »
Mer om Frisim.com »
Nyhetsexporter »
Kategoriserade nyheter/bloggar »
Hur vi använder cookies »
© 2003 - 2017 Frisim