Frisim; Vinstdelning med Google Adsense
frisim.se
Sök bland nyheter och bloggar:
Hem »     Vad är Frisim? »     Söktips »    

Länka till Frisim och visa dina Google-annonser på vår sidaVi vill gärna att du länkar till vår startsida eller en sökresultatsida från din hemsida. För att premiera det erbjuder vi dig att visa dina Google AdSense annonser på vår sajt - du får intäkten från klick på annonserna, och har själv kontroll över all annonsstatistik.

Länkar du till en sökresultatsida så visas dina annonser direkt, länkar du till vår startsida så sätts en cookie som innehåller din AdSense-kod som gör att varje gång besökaren återvänder så används ditt AdSense-konto vid varje framtida visning av vår sökresultatsida.

Gör så här:

 1. Skaffa dig ett Google-AdSense-konto. Det är gratis, och det tar c:a ett dygn att bli godkänd av Google.

 2. När du loggat in på ditt Google AdSense-konto så kan du titta på den HTML-kod som du ska använda för att visa deras annonser på din hemsida. I denna kod finns en rad med texten "google_ad_client" och sedan en lång kod som börjar med pub- och en massa siffror inom citat-tecken. Lägg denna kod på minnet.

 3. Skapa nu en länk från din hemsida till oss med texten:

  <a href="http://www.frisim.com/?pubcode=pub-5410966097929033">Frisim nyhetssida</a>.

  eller

  <a href="http://www.frisim.com/nyhetssok/searchString=mp3?pubcode=pub-5410966097929033">Sök på "mp3" hos Frisim nyhetssök</a>.

  där du byter ut pub-siffrorna mot din egen AdSense-kod. Naturligtvis få du använda den länktext som du tycker är bäst!

 4. Klart!

Några kommentarer:Med Google AdSense har du möjlighet att skapa s.k. "kanaler" för att bättre hålla koll på din reklamstatistik. Vill du använda en speciell kanal för reklamen på vår webbsida så skapar du den kanalen på ditt AdSense-konto och länkar sedan med

<a href="http://www.frisim.com/?pubcode=pub-5410966097929033&channel=KanalNamn">Frisim nyhetssida<a>

där KanalNamn är namnet på din Adsense-kanal, och du bytt till din pub-kod.

Frisim är en sökmotor för nyheter och bloggar. Här kan du söka bland nyheter och bloggar och diskutera nyhetsartiklarna med andra besökare. Utvecklingsblogg »
Frisim Labs »
Frisim för mobilen »
Pinga din blogg »
Mer om Frisim.com »
Nyhetsexporter »
Kategoriserade nyheter/bloggar »
Hur vi använder cookies »
© 2003 - 2017 Frisim